Політична реклама

У школах Львова з'являться групи денного перебування

1476 0
У школі № 23 на вул. Варшавській, 126 тривають ремонтні роботи, щоби створити умови для організації 6 прогулянкових дошкільних груп. Відтак, дошкільною освітою у Львові зможуть охопити ще близько 100 дітей.

На першому поверсі школи № 23 розпочали ремонтні роботи для облаштування прогулянкових груп для дітей, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.  З 1 вересня будуть функціонувати 6 груп (три денні і три вечірні) та методичний кабінет.

Згодом групи планують перевести у садочкові, а школу – у статус НВК. Наступного року також хочуть провести ремонт у харчоблоці та влаштувати пральню.

Наразі  встановили енергоощадні вікна, замінили батареї, систему труб, каналізацію, електрику, влаштували перегородки.

Прогулянкові групи – це групи, у яких діти не сплять і не харчуються. У таких групах дітей готують до школи.

В день відбувається 3-4 заняття по 30 хв. Заняття тривають до обіду. Відтак, у тиждень – 3 дні, коли проводять заняття, і 2 дні – виховні моменти. Відтак, можуть функціонувати ранкові і вечірні групи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!