Київ

Навколо озера «Срібний кіл» на Позняках у Києві планують облаштувати парк

1748 0
У Дарницькій районній держадміністрації планують залучити інвестиції для проведення капітального ремонту навколо озера «Срібний кіл».

У Дарницькому районі Києва облаштовуватимуть території навколо озера «Срібний кіл». Тут планують спорудження дитячого, оглядового майданчиків та місць для вигулу собак. Про це повідомили у Дарницькій РДА.
 
13 квітня представники бізнесу спільно з генеральним директором КО «Київзеленбуд» Олексієм Королем обговорили проєкт капітального ремонту парку навколо озера «Срібний кіл», що відбувається за ініціативи голови ГО «Парк Срібний Кіл». Повідомляється, що для втілення ініціативи, зокрема облаштування майданчиків, залучатимуть приватні кошти.
 
Загалом, концепт проєкту передбачає створення сучасної набережної навколо усієї водойми для відпочинку та дозвілля, що включатиме: лаунж зони, фонтан, місця для рибалок, спортивні тренажери, території для прогулянок та відпочинку, зону для вигулу домашніх тварин та багато іншого корисного простору.
 
У релізі опубліковано лише окремі ескізи проєкту парку.
 
 
 

Раніше в мережі був опублікований ось такий проєкт парку:

Зазначимо, капітальний ремонт навколо озера Срібний Кіл між станціями метро «Осокорки» й «Позняки» мали почати у 2022 році; концепт облаштування парку був затверджений у 2021-му. Тоді ж Київзеленбуд ділився окремими фото проєкту

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!