Київ

У столиці та області через погодні умови запровадили аварійні відключення світла

741 0
Найбільше пошкоджень у Києво-Святошинському енерговузлі.
Фото: grad.ua

Фото: grad.ua

Через погіршення погодних умов у столиці та області запроваджені аварійні відключення електроенергії. Про це повідомляє КМВА.
 
Аварійні відключення діють в Шевченківському, Солом’янському, Святошинському, Голосіївському, Печерському, Подільському, Дарницькому та Дніпровському районах
 
Найбільше пошкоджень у Києво-Святошинському енерговузлі.  
 
«Енергетики працюють у посиленому режимі, аби максимально швидко відновити роботу обірваних поваленими деревами ділянок електромереж. До робіт у столиці та Київщині залучено 108 бригад», - йдеться у повідомленні.
 
Також, як повідомляє КОВА, у Київській області через негоду знеструмлені близько 60 населених пунктів, без світла лишилися понад 30 тисяч людей. Найбільше відключень – у Вишгородському, Києво-Святошинському та Васильківському районах. 
 

Нагадаємо, напередодні столичні комунальники вийшли на посилений режим роботи. Для усунення наслідків нічного снігопаду та ожеледиці Київавтодор вивів на шляхи столиці понад 150 одиниць спеціальної техніки. Киян закликали не паркувати автівки обабіч доріг.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!