У Стрийському парку на пішохідну алею впала частина дерева

4048 0
Відомо, що ніхто не постраждав.
Фото: Марта Цуркан

Фото: Марта Цуркан

У Стрийському парку на пішохідну алею впала велика гілка бука, зачепивши лавку. Про це на «гарячу лінію» Львова повідомила користувачка Марта Цуркан.

Читайте також: У Стрийському парку під час буревію загинули двоє людей

«Сьогодні в Стрийському парку впав добрячий кусок дерева, просто на пішохідну алею. Там, де щодня ходять люди, граються діти і молоді мами ходять на прогулянки з немовлятами, щоб ті краще спали. Без жодного вітру чи дощу», - написала вона.

У коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова сказала, що лікарі обстежили бук, щоб зрозуміти, що з ним.

«З червоного бука, одного з найстаріших дерев у Стрийському парку, впала гілка. Лікарі обстежили бук, щоб зрозуміти, чи він буде далі розламуватись та як його лікувати», - зазначила Олександра Сладкова.

Вона каже, що просто зрізати таке дерево не можна, бо воно дуже цінне, йому близько 150 років, і росте ще від заснування Стрийського парку.

Читайте також: Хлопчика, якому дерево у Львові проломило череп і щелепу, виписали додому

Нагадаємо, що 1 серпня під час грози у Стрийському парку Львова на двох людей, які сиділи на лавці, упало дерево. 18-річна дівчина та 20-річний хлопець від отриманих травм померли на місці.

Софія Шавранська

Фото Марти Цуркан на «гарячій лінії» 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!