У Стрийському парку облаштують громадський простір та тимчасову сцену

1595 0
У такий спосіб хочуть забезпечити культурно-розважальні потреби переселенцям, які проживають у модульному містечку, а також відвідувачам парку.
фото: фотографії старого львова

фото: фотографії старого львова

У Львові облаштують громадський простір з відпочинковими місцями та тимчасову сцену у межах алеї Стрийського парку. Простір та сцена діятимуть до кінця жовтня 2022 року на місці фонтану з русалками, який не працює. Йдеться про територію, де поруч у модульних будиночках проживають вимушено переселені українці. Відповідне рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 21 червня.

Виконком розглянув звернення фізичної особи-підприємця Інни Кляп та дозволив без права введення в експлуатацію й без права оформлення права власності до 31 жовтня 2022 року облаштувати громадський простір і тимчасову сцену у парку. Проєкт вона має погодити в управлінні архітектури та урбаністики департаменту містобудування та укласти з управлінням комунальної власності департаменту економічного розвитку ЛМР договір на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди.

Читайте також: У Львові погодили будівництво житла на заводі Львівприлад

У такий спосіб хочуть забезпечити культурно-розважальні потреби тимчасово переміщеним особам, які проживають у модульному містечку, а також відвідувачам парку.

Читайте також: На вулиці Пулюя у Львові облаштують 100 будиночків для переселенців

Додамо, що, за даними Youcontrol, Інна Кляп є фізичною особою-підприємцем, зареєстрованою за адресою: місто Рахів Закарпатської області. Вона разом із Павлом Чмируком  серед засновників ГО «Культурний піпл», зареєстрована у 2018 році на вул. Володимира Великого у Львові, займається діяльністю інших громадських організацій.

Нагадаємо, в одному з парків Львова відкрили контейнерне містечко для 350 вимушено переміщених осіб. Це – спільний проєкт України та Польщі, який у квітні презентували за участі прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького та міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова. Також контейнерне містечко облаштували на вулиці Пулюя та на пр. Червоної Калини.

Ольга Коваль

Схема виконавчого комітету ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!