У Стрийському парку встановлять переодягальню

4016 0
Переодягальню облаштують біля корпусу спортивної школи.
ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА НА ВУЛИЦІ УЛАСА САМЧУКА У ЛЬВОВІ

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА НА ВУЛИЦІ УЛАСА САМЧУКА У ЛЬВОВІ

У Львові на території Стрийського парку встановлять переодягальню. Відповідне рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету ЛМР 26 березня, інформує Tvoemisto.tv. 

Переодягальню облаштують біля корпусу комунального закладу ЛОР «Львівська обласна юнацько-спортивна школа» на вул. Уласа Самчука, 8.

«Йдеться про подарунок фірми PUMA. Це є локер для бігунів, який встановлять у парку і передадуть «Спортресурсу», – пояснив директор департаменту містобудування Тарас Кубай під час засідання. 

Читайте також: В одній з найбільших львівських шкіл відреконструювали спортивний майданчик

Нагадаємо, що Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» оголосив тендер на 11 159 496 млн грн на ремонт та гідрозіляцію дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Уласа Самчука, 8. За ці кошти планують провести капітальний ремонт та облаштувати гідроізоляцію в спортивній школі. Кінцевим терміном робіт, про що йдеться в тендері, оголошено 31 грудня 2024 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!