У Стрию запрацював онкологічний центр, лікарі якого переїхали з Краматорська

12968 0
Для пацієнтів, які мають скерування, можуть пройти лікування безкоштовно в умовах відповідного пакету.
Фото: kharkivonco.com

Фото: kharkivonco.com

На базі Стрийської центральної районної лікарні розпочав роботу Центр сучасної онкології Об’єднаного територіального медичного об’єднання з Краматорська. У центрі працюватимуть експерти з онкологічних напрямків департаменту охорони здоров'я Донецької ОВА, кандидати медичних наук, завідувачі відділень, оперуючі лікарі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Для мешканців доступна не лише консультація в онкохірурга, мамолога, торакального хірурга та трансфузіолога, а й повноцінне лікування згідно з програмою медичних гарантій. Також можна пройти ультразвукові та ендоскопічні дослідження. 

Всі пацієнти, які будуть скеровані від сімейного лікаря або вузького фахівця ( хірурга, лікаря УЗД тощо) обслуговуватимуться безкоштовно в межах умов відповідного пакету. Сюди входить і прийом курсів хіміотерапії та проведення операцій. 

Медичний центр працює за адресою м.Стрий, центральна районна лікарня, 4 поверх (каб.423). Телефон для довідки: 0502903430. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!