Політична реклама

У сихівських будинках у Львові встановлять індивідуальні теплові пункти

1444 0
Львів отримає 10 млн євро гранту на покращення енергоефективності систем опалення. За кошти у житлових будинках Сихівсьокго масиву встановлять індивідуальні теплові пункти, за допомогою яких мешканці зможуть регулювати подачу тепла до помешкань.

Відповідну грантову угоду підписали 13 червня у Львові, - повідомляє Zaxid.net.

Гранти муніципалітетам надають для реалізації проектів з енергозбереження та екології, тобто проектів, спрямованих на користь мешканців, довкілля та теплового підприємства.

Індивідуальні теплові пункти (ІТП) дадуть змогу збалансувати витрати енергії і вивчити реальну потребу теплопостачання для кожного будинку, де буде встановлено такі теплові пункти.

Мешканці на зборах будинку зможуть прийняти рішення і якщо стане хEолодно увімкнути собі тепло, не чекаючи початку опалювального сезону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!