У торгових центрах Львова вибухівки не знайшли: шукають псевдомінера

1491 0
Учора у Львові повідомили про замінування одразу чотирьох торгових центрів.

На місцях події працювали  слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи та фахівці інших служб, які задіюються у таких випадках. Вони обстежували усі приміщення торгових центрів та прилеглі території – вибухових пристроїв та вибухонебезпечних  речовин виявлено не було. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Львівської області.

На час огляду з ТЦ «Магнус» було евакуйовано близько 200 відвідувачів та 200 працівників закладів, з ТЦ «Скриня» – 150 працівників  та 500 відвідувачів, з ТЦ «Роксолана» – 500 працівників та 900 відвідувачів, з ТЦ «Плазма» – 70 працівників та 100 відвідувачів

Нагадаємо, учора о 16:35 на електронну скриньку Департаменту патрульної поліції у місті Київ надійшло анонімне повідомлення про те, що у Львові в торгових центрах, розташованих по вулицях Шпитальній, 1, Городоцькій, 179, площі Соборній, 14 та проспекті Свободи, 27 закладено вибухові пристрої.

За цим фактом Галицьким та Франківським відділами поліції  відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чипошкодження обєктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!