У трьох мікрорайонах Львова встановлять понад 140 камер відеоспостереження

3681 0
Вартість камер оцінюють у майже 3 млн грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Рясному, Рясному-2 та Кам’янці встановлять понад 140 камер відеоспостереження. Відповідний тендер управління безпеки міста оголосило на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Не узаконені. Як «Муніципальна варта» планує здобувати прихильність львів’ян

Як уточнив Tvoemisto.tv керівник управління безпеки міста Юрій Діль, камери планують встановити у місцях великого скупчення людей.

«Камери відеоспостереження встановлюватимуть задля безпеки мешканців: на в’їзді та виїзді з мікрорайонів, на зупинках громадського транспорту та інших громадських місцях. Ми плануємо придбати звичайні оглядові камери і декілька аналітичних, які розпізнають номерні знаки автомобіля», – розповів Юрій Діль.  

Вартість камер оцінюють у майже 3 млн грн. Тендер на закупівлю камер оголосили вже вдруге. Перші торги не відбулись через недостатню кількість учасників, адже на участь в аукціоні заявку подав тільки один учасник.

Читайте також: Хто може отримати записи з камер відеоспостереження у Львові

Додамо, шо у Львові планують встановити близько 600 камер відеоспостереження трьох видів: ті, що розпізнають обличчя, номерні знаки та оглядові камери.

Нагадаємо, що торік на виїзді з Рясного обстріляли бойовими патронами камеру відеонагляду. 

Вікторія Матевощук

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!