У трьох районах Львівщини відбулися проміжні і повторні місцеві вибори

4045 0
Найвищою явка була під час голосування в Лопатинській громаді – 60,3%.

У Львівському, Червоноградському та Стрийському районах вчора, 28 березня, обирали шістьох депутатів місцевих рад з-поміж 24-х зареєстрованих кандидатів у депутати. Про це повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів.

За її словами, у Львівському районі відбулися проміжні і повторні вибори депутатів Глинянської міської ради у багатомандатних виборчих округах №4 і №7, у Червоноградському – проміжні вибори депутатів Лопатинської селищної ради у багатомандатних виборчих округах №3 і №7 та у Стрийському – проміжні вибори депутатів Козівської сільської ради у багатомандатному виборчому окрузі №6.

Читайте також: Садовий та Синютка змагаються за Львів. Інтерв'ю з обома кандидатами

«Голосування пройшло на п’ятнадцяти виборчих дільницях і у ньому, за попередніми даними, взяло участь 2 764 виборці. Явка загалом по області становила 46,85%», – каже вона.

Додамо, що найвищою явка була під час голосування в Лопатинській громаді – 60,3%, найнижчою в Козівській – 32,9%. У Глинянській громаді проголосувало 44,1% виборців.

Нагадаємо, що соціологічна група «Рейтинг» провела екзит-пол на виборах нардепа України в одномандатному виборчому окрузі №87 в Івано-Франківській області. Станом на 18:00 28 березня Олександр Шевченко перемагав, набравши 32,4% голосів виборців. На другому місці був львів'янин Руслан Кошулинський з 31,6%, на третьому – представник партії «Слуга народу» Василь Вірастюк (29,4%). Водночас пізніше і Шевченко, і Вірастюк заявили про перемогу на виборах. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!