У центрі Києва монтують та прикрашають ялинку незламності. Фото

1081 0
Її підсвічення, скоріш за все, відбуватиметься в певні години.

На Софійській площі в Києві вже встановили та розпочинають прикрашати символічну ялинку незламності. Про це повідомили в КМДА. 

«Цього року головна ялинка країни – штучна, заввишки 12 метрів. Її прикрасять енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора. Підсвічення ялинки, скоріш за все, відбуватиметься в певні години. Також поруч з генератором облаштуємо точки для підзарядки гаджетів», – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Читайте також: Киянам повернули воду, однак тепло і світло є ще не у всіх

Новорічне дерево прикрасять іграшками минулих років – близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів та білими голубами. Верхівку головної ялинки вінчатиме герб України. Нижня частина ялинки буде оформлена стендами з прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни.

Нагадаємо, у Бучі Київської області, яка була окупована російськими військами, встановили ялинку. Для прикрашання використали торішню ялинку і прикраси. Ілюмінацію не включатимуть – економлять електрику.

Софіко Векуа
Фото: КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!