У центрі Львова перекрили рух громадського і приватного транспорту

5468 1
Сьогодні, 6-го грудня 25-та річниця Збройних Сил. На честь цього у центрі проведуть "Марш захисників України", а рух громадського та загального руху проспектом Свободи тимчасово обмежать.
фото: lvivpost.net

фото: lvivpost.net

Попередньо анонсували, що центр перекриватимуть з 9:00 до 13:00, але львів'яни скаржаться, що о 8:00 рух вже обмежили на обох смугах проспекту Свободи від площі Галицької до готелю "Львів". Як пояснила речниця Національної поліції Львова Катерина Рибій, це зробили через необхідність завести техніку, яка може далі завадити тим, хто припаркувався на проспекті Свободи, виїхати з центру.

Через проведення святкових заходів на честь річниці Збройних Сил України ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи,  курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Крім того, організатори попереджають про можливий ускладнений рух на вулиці Дорошенка. Водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг.

Автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр "Форум-Львів". 

Читайте також: 8 автобусів у Львові курсуватимуть за новими маршрутами. Перелік

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Нагадаємо, на вихідних 3-4 грудня у Львові відбулися репетиції "Маршу захисників України". Уночі центром пройшли 17 парадних розрахунків військових.

Опублікувала Людмила Рубцова

6 Грудня, 2016 13:12
Олег Більшого ідіотизму від нашої влади годі було чекати. Перекрити центр в будній день... Всі водії навкруги центру стоять в крках і клянуть організаторів цього дійства. Кому потрібен цей парад??? Громадянам? Ні! Солдатам? Точно ні! Тільки поморозять їх. От для списання коштів точно потрібен. Краще б потрачені гроші і паливо відправили в АТО.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!