У центрі Львова почала функціонувати нова платна парковка. Фото

5923 0
Біля ринку «Вернісаж» відкрили паркінг на 73 місця.

Сьогодні, 20 вересня, у центрі Львова почала працювати нова платна паркова поблизу ринку «Вернісаж». На вулиці Театральній встановлено шлагбауми та касу для розрахунку, повідомляє депутат міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці в мережі Facebook.

Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза в коментарі Tvoemisto.tv підтвердив, що йдеться про парковку на вулицях Театральній, Лесі Українки, Вірменській та Низький Замок, яку планували відкрити 18 вересня.

Читайте також: Які парковки у Львові заробляють найбільше. Інфографіка

«Поки що там небагато людей, бо всі звикли паркуватися безкоштовно. Нам ще потрібно дещо доробити – наприклад, розпізнавальні номери для постійних клієнтів, але в цілому парковка вже працює», – говорить Береза.

В одну закриту зону паркування об'єднали вул. Вірменську – 18 паркомісць, вул. Лесі Українки – 10 паркоміць, вул. Низький Замок – 20 паркомісць, вул. Театральну – 25 паркомісць. Вартість паркування становить 8 грн на годину. Сім паркомісць виділено для безкощтовного користування людей з інвалідністю.

Фото Ігоря Зінкевича

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!