Політична реклама

У центрі Львова працює Великодня майстерня

1531 0
Сьогодні о 15:30 годині волонтери Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва міста Львова проведуть майстер-клас з виготовлення листівок у техніці «скрапбукінг».

Щодня на Великодньому Ярмарку працюють народні майстри. Тут можна побачити роботу гончарів, ковалів, вишивальниць, лялькарок тощо, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Сьогодні, 17 квітня, о 15:30 год у Великодній майстерні відбудеться майстер-клас зі скрапбукінгу для дітей, але участь можуть взяти усі охочі. Організатори облаштують робочі місця і забезпечать усіма необхідними матеріалами.

«На майстерці працюватимуть волонтери разом з бібліотекарем. Це гарна можливість приготувати до свята Великодню листівку, яку можна подарувати мамі чи татові, бабусі чи дідусеві. Головне, що це – не електронний допис, а живе, емоційне послання», - зазначає Тетяна Пилипець, провідний бібліотекар Центральної бібліотеки для дітей і юнацтва міста Львова.

Великодня майстерня працює щодня з 12:00 до 19:00 год.

Програму святкування Великодня у Львові можна знати тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!