У центрі Львова сьогодні мінятимуть аварійну колію. Як курсуватиме громадський транспорт

1734 0
Автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького
Фото: vynnyky-visnyk

Фото: vynnyky-visnyk

Сьогодні, 28 вересня, на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, проводитимуть ремонті роботи. Відтак, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Водіїв просять не паркувати тут свої автівки. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

«Визначених зупинок автобуси оминати не будуть, але для проїзду у цій локації дещо відхилятимуться від схеми руху – їхатимуть через вул. Друкарську та пл. Данила Галицького – де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати завтра свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергуватимуть інспектори з паркування», – наголосили в управлінні транспорту.

Читайте також: Скільки міських автобусів курсує у Львові та на яких маршрутах найбільше

У ЛКП «Львівелектротранс» додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 33 м. аварійної колії. Крім того, замінять дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що демонтовали раніше під час ремонту інших вулиць.

«Враховуючи складність ділянки, бо там маємо і ухил, і криву, будемо проводити демонтаж колійних плит разом зі старою колією. Та, відповідно, монтувати нову колію і проводити роботи із замощення дорожнього полотна. Працювати будемо всю ніч, аби до ранку виконати основні роботи та уможливити роботу трамвайних маршрутів», – пояснили у службі колії ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, у Львові затвердили зміни руху трьох автобусів та створили один новий маршрут. Йдеться про автобусні маршрути №8, №19, №21 та №49А. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!