У центрі Львова з'явилася нова велосмуга

1293 0
До кінця тижня ця частина вул. Словацького ще залишатиметься закритою для проїзду транспорту.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

У Львові на частині вул. Словацького – від вул. Крушельницької до вул. Дорошенка ліквідували просідання і ями, а також облаштували велосмугу. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

За рекомендаціями Львівської асоціації велосипедистів велосмугу площею 80 м2 вистелено «римським каменем».

«Підрядна організація відремонтувала 320 м2 покриття, з яких 240 м2 викладено мозаїкою, а 80 м2 «римським каменем». А демонтовану бруківку, яка була на місці, де поклали «римський камінь», ми облікували і передали на зберігання в ЛКП «ШРП Галицького району». Її можна буде повторно використовувати при мощенні доріг у центральній частині міста», –  зазначили у Галицькій районній адміністрації.

До кінця тижня ця частина вул. Словацького ще залишатиметься закритою для проїзду транспорту. Необхідно, щоб відремонтована ділянка кілька днів вистоялася без навантаження транспорту.

Читайте також: Які вулиці Львова тимчасово закриті для проїзду. Перелік

Нагадаємо, що у Львові на вул. Шота Руставелі, на верхній частині у напрямку до центру від Стрийського ринку, тривають ремонтні роботи. Тут перемощують 400 м2 брукованого покриття.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!