У центрі Львова погодили будівництво апарт-готелю. Візуалізація

6477 0
Від мешканців вулиці Каменярів були звернення, що стосувалися межування з новим об’єктом.
фото: візуалізація проєкту з дпт

фото: візуалізація проєкту з дпт

Біля парку Франка на перехресті вулиць Каменярів і Технічної у Львові збудують житловий будинок та апарт-готель. Відповідне рішення погодили сьогодні, 9 березня, на пленарному засіданні ЛМР. «За» проголосувало 35 депутатів.

Проєкт детального плану території, обмеженої вул. Технічною, вул. Каменярів, вул. Дорошенка, вул. Бібліотечною, виносили на розгляд ще у 2018 році. Затвердження ДПТ дозволить розміщення 6-поверхового будинку готельного типу (апартаменти) вищого класу та громадського будинку з адміністративно-офісними приміщеннями. На першу чергу в кварталі проєктування планують розташувати громадський будинок з адміністративно-офісними приміщеннями поверховістю 4 поверхи (підвал + 2 + мансарда).

Читайте також: У Львові за чотири мільйони продали приміщення у пам'ятці архітектури на площі Ринок

Громадський будинок з адміністративно-офісними приміщеннями, 1-ша черга будівництва

Багатоквартирний житловий будинок, 2-га черга

Від мешканців вулиці Каменярів були звернення, що стосувалися межування з новим об’єктом, але, за словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, це питання можуть вирішувати вже на наступних етапах. Окрім цього, там є паркова територія, яка, як зафіксовано у ухвалі, не буде забудована, а визначена рекреаційною зоною. Перебудують лише гаражі та нежитлові споруди.

Нагадаємо, що від початку 2023 року виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для нових офісних приміщень та житлових комплексів у різних частинах Львова. Tvoemisto.tv зібрало перелік нових будівництв, які там вже погодили.
Ольга Коваль
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!