В Україні іспит на водійське посвідчення тепер можна скласти в ЦНАП. Які ще послуги додали

3526 0
Раніше теоретичний іспит для отримання прав приймали лише сервісні центри МВС.
ФОТО: ПРЕС-СЛУЖБА ЛМР

ФОТО: ПРЕС-СЛУЖБА ЛМР

Кабінет Міністрів розширив перелік сервісів, доступних у Центрах надання адміністративних послуг, зокрема, тепер там можна буде скласти теоретичний іспит на отримання водійського посвідчення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Як йдеться у повідомленні, тепер у ЦНАПах доступні послуги:

  • складання теоретичного іспиту на право керування транспортними засобами,
  • замовлення довідки про несудимість,
  • отримання послуги у сфері будівництва.

 

Читайте також: В Україні запровадили нові правила отримання посвідчення водія. Що змінилося

Додамо, раніше теоретичний іспит для отримання водійського посвідчення приймали сервісні центри МВС. Тепер його можна складати у ЦНАПах, які забезпечені необхідним обладнанням.

Щодо будівельних сервісів, то стали доступними: внесення інформації до реєстру й уточнення даних, скасування містобудівних умов та обмежень, коригування адреси об’єкта та виправлення технічних помилок, внесення змін до будівельного паспорта.

Нагадаємо, в Україіні дозволили не проходити теорію в школах, а вчити її самостійно. Практичний курс, як і раніше, потрібно буде проходити в автошколі.

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!