У ЦНАПі в Мостиськах тепер можна перереєструвати автомобіль

1662 0
Тепер власникам авто з Мостисьок не потрібно їхати до сервісного центру МВС.
Фото умовне

Фото умовне

У ще одному ЦНАПі у Львівській області можна перереєструвати автомобіль. Напередодні після оформлення необхідних документів перший мешканець отримав свідоцтво про реєстрацію ТЗ та номерний знак безпосередньо у Центрі надання адміністративних послуг у Мостиськах. Про це повідомили у Сервісному центрі МВС у Львівській області.

«Відтепер не потрібно їхати до сервісного центру МВС, аби оформити договір купівлі-продажу та пройти процедуру перереєстрації автомобіля – усе можна зробити на місці. Це швидко та зручно. Місто Мостиська стало першим, але відтепер такі послуги стали доступними і в інших громадах Львівщини», – каже Олександр Семчишин, начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області.

Читайте також: З 1 січня призупинять автоматичне надання держдопомоги. Як подати заяву

Запровадити процедуру перереєстрації транспортних засобів у Центрах надання адміністративних послуг стало можливим після виокремлення процедури експертного дослідження транспортного засобу з процедури реєстрації автомобіля, що передбачено постановами Кабінету міністрів України №1019 та №1299. Також послуга перереєстрації транспортних засобів доступна у таких Центрах надання адміністративних послуг у Львівській області:

— м. Миколаїв, вул. Володимира Великого, 6;
— м. Львів, вул. Костя Левицького, 67;
— м. Львів, вул. Червоної Калини, 72-а;
— м. Винники, вул. Галицька, 12.

Нагадаємо, що у Львові збільшують перелік послуг Сервісних центрів МВС, які можна отримати у міських ЦНАПах. Так, незабаром буде можливість зареєструвати чи  зняти з обліку не лише нові авто, а й вживані. Також у Центрах надання адміністративних послуг Львова знову можна обміняти посвідчення водія. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!