У цукерках львівського виробника знайшли речовину, схожу на ртуть

2641 0
Медсестра 4 комунальної міської лікарні Львова у цукерках знайшла речовину, схожу на ртуть. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

«20 березня о 17:10 год. у м. Львові в дитячому поліклінічному відділенні 4 комунальної міської лікарні (просп. Червоної Калини,  Сихівський район) медсестра, 1973 року народження при вживанні цукерок «Зоряне сяйво» (виробник - ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“) виявила кульки схожі на ртуть», - йдеться у повідомленні.

Постраждалу було доставлено у діагностичний  центр Львівського медінституту для обстеження. Представниками СЕС візуально було виявлено в рештках цукерки кульки схожі на ртуть, які взято на аналіз. На даний час проводиться дослідча перевірка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!