У верхній частині Стрийського парку відремонтують освітлення

1608 0
На ремонт освітлення у Стрийському парку виділили 2 млн 800 тисяч гривень
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Стрийському парку до кінця цього року планують відремонтувати та замінити освітлення на верхніх партерах парку. Із бюджету розвитку на це передбачили і вже виділили 2 млн 800 тис. грн. Про це Тvoemisto.tv розповіла в.о. керівника Стрийського парку Олена Мазурик.

Читайте також: У Стрийському парку зацвіли крокуси та «завелися» мешканці. Фото дня

За її словами, заміна кабелю, усіх комунікацій та встановлення додаткового освітлення передбачені на верхніх партерах – від Українського католицького університету до вул. Уласа Самчука.

«У нижніх партерах ремонт освітлення провели два роки тому. Там замінили більше пів сотні опор та світильники. А ось у верхньому партері є велика потреба, навіть катастрофічна. Через часті звернення працівники по кілька разів на тиждень виїжджали та лагодили проблемні місця. Тому, прийняли рішення щодо ремонту», – каже Олена Мазурик.

До кінця місяця, як каже виконувачка обов’язків Стрийського парку, проведуть тендер. Усі роботи з освітлення у верхніх партерах парку планують завершити до кінця цього року.

Читайте також: У Львові почали облаштовувати простір біля озера на Симоненка. Візуалізація

Нагадаємо, у 2019 році капітальний ремонт освітлення проводили на нижніх партерах парку. Тут замінили опори та світильники у кількості 51 штуки. На ці роботи було передбачено 800 тис. гривень. Загалом у Львові є 33 парки та 108 скверів, загальна площа яких становить більше 800 га. На їхню реконструкцію минулого року виділили 80 млн грн.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!