У Верховній Раді призупинили діяльність ОПЗЖ

1149 0
Раніше співголова ОПЗЖ Бойко повідомляв про створення депутатської групи.
Фото: детектор медіа

Фото: детектор медіа

У Верховній Раді оголосили про призупинення існування фракції «Опозиційна платформа – За життя». Відповідне рішення оголосили під час закритого пленарного засідання парламенту 14 квітня, повідомляють народні депутати, які були на ньому присутні.

Напередодні, 13 квітня, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у ефірі загальнонаціонального марафону заявив, що фракції «Опозиційна платформа – За життя» «найближчим часом у парламенті вже не буде».

Зазначимо, що співголова ОПЗЖ Юрій Бойко повідомляв, що ті депутати, які залишались у фракції «Опозиційна платформа – За життя», створять депутатську групу, пише Радіо Свобода.

Читайте також: Зеленський повідомив про затримання Медведчука

Також додамо, станом на 24 березня фракцію ОПЗЖ залишили дев’ять парламентарів: Ігор Абрамович, Валерій Гнатенко, Ігор Кісільов, Олександр Лукашев, Володимир Мороз, Тетяна Плачкова, Наталія Приходько, Вадим Столар та Олександр Фельдман. 3 березня із фракції виключили Іллю Киву, а 14 квітня з фракції ОПЗЖ вийшли ще два депутати - Дмитро Ісаєнко та Анатолій Бурміч. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!