У Верховній Раді створили п'ять фракцій

2298 1
Крім того, є депутатська група «За майбутнє».
Фото: REUTERS / Gleb Garanich

Фото: REUTERS / Gleb Garanich

У Верховній Раді ІХ скликання, яка сьогодні, 29 серпня, розпочала свою роботу, утворили п'ять фракцій — «Слуга народу», «Опозиційна платформа — за життя», «Батьківщина», «Європейська солідарність» та «Голос», повідомляє Hromadske.

Главою фракції політичної партії «Голос» став колишній журналіст Сергій Рахманін. Заступником — Ярослав Желєзняк. Головою фракцій «Слуга народу» став Давид Арахамія, «Опозиційної платформи — За життя» — Юрій Бойко і Вадим Рабінович, «Батьківщини» — Юлія Тимошенко, «Європейської солідарності» — Ірина Геращенко і Артур Герасимов.

Читайте також: Сьогодні — перше засідання нової ВРУ. Хто представляє Львівщину у Парламенті

Крім того, є депутатська група «За майбутнє». Голови — Тарас Батенко, Віктор Бондар.

Президентська фракція «Слуга народу» не буде утворювати коаліцію в парламенті з іншими політсилами, а самостійно виконуватиме її функції, про що оголосив керівник «Слуги народу» Дмитро Разумков.

Також під час першого засідання Кабмін під головуванням Володимира Гройсмана подав відставку.


Читайте також:
29 Серпня, 2019 15:32
666 ... " .. Секретари и председатели ,
директора и заместители --
их как не щли к е.бене матери ,
они и там руководители .."
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!