У відвідувачки, яка отруїлася в ресторані на Львівщині, виявили сальмонельоз

1419 0
Загалом кількість отруєних у ресторані на Львівщині сягнула 24.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

У біоматеріалі однієї хворої, що отруїлася в ресторані на Львівщині, виділили сальмонелу (Salmonella enteritidis). Матеріал від решти хворих ще в роботі. Який саме продукт став фактором інфікування, поки що не встановили. Про це повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко-Тімко.

Загалом кількість отруєних у ресторані «Панський Книш», що в Куликові Львівького району, сягнула 24. Йдеться про людей, які захворіли після святкування в цьому закладі. Станом на 8 липня зареєстрували 24 хворих, із них 8 дітей.

Читайте також: Як не захворіти на сальмонельоз. Шість порад

21 пацієнт перебуває на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні. Стан усіх з позитивною динамікою. Троє лікуються амбулаторно. Окрім цього, вчора в біоматеріалі однієї хворої виділили сальмонелу (Salmonella enteritidis). Матеріал від решти хворих ще в роботі.

Нині триває епідрозслідування.

Нагадаємо, 4 липня хворі були на святкуванні в ресторані «Панський Книш», що в смт Куликів Жовківського району Львівської області. Усі вживали різноманітні страви.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!