Через ракетний удар по Вінниці загинув член команди львівської співачки Роксолани

18321 0
Наразі ще один учасник команди бореться за життя.
Фото: з інстаграму Євгена Коваленка

Фото: з інстаграму Євгена Коваленка

Сьогодні, 14 липня, через ракетний удар по Вінниці загинув учасник команди львівської співачки Роксолани. Наразі ще один учасник команди бореться за життя. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. 

«Під час ракетних обстрілів росіянами Вінниці частина нашої команди перебувала в центрі міста, всі вони поранені. Женя загинув. Андрій в важкому стані продовжує боротися за життя в операційній. Ми молимося за їх життя та життя всіх, хто постраждав сьогодні», — написала співачка.

Зазначимо, що загинув звукорежисер Євген Коваленко.

Читайте також: Внаслідок вибухів у Вінниці є загиблі і поранені. Оновлено

Додамо, що 14 липня, у Будинку офіцерів у Вінниці мав відбутися благодійний концерт співачки.

Сьогодні вранці росія завдала серію ракетних ударів по Вінниці. Цілями стали цивільні об'єкти в центрі міста: відомо щонайменше про 21 загиблого, серед яких троє дітей, також 90 поранених. 34 особи перебувають у важкому стані. У центрі міста пролунало 3−4 вибухи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!