Міська рада Винників планує переїхати в колишню офтальмологічну поліклініку

3935 1
Офтальмологічна поліклініка на в’їзді в місто також має стати сервісним центром для винниківчан.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

У Винниках в будівлі офтальмологічної поліклініки, що при в'їзді в місто з боку Львова (вул. Галицька, 12), облаштують ЦНАП і перенесуть туди міську раду. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив міський голова Винник Володимир Квурт.

«Офтальмологічна поліклініка поки що перебуває на балансі управління охорони здоров’я ЛМР. За спільним проектом, на першому поверсі зараз ведуться ремонтні роботи з облаштування ЦНАПу, де винниківчани зможуть оформити весь необхідний пакет послуг, у тому числі і закордонний паспорт, і водійські права. Також зробимо там поштове відділення і розмістимо банк, аби поліклініка стала будинком сервісу для вінниківчан», – сказав Володимир Квурт.

Читайте також: «Сходіть до сповіді»: як минули громадські слухання щодо території біля Винниківського озера

Зараз відповідний проект рішення готують для представлення на сесії Львівської міської ради. За словами Володимира Квурта, якщо рішення приймуть, то про переїзд можна буде говорити до кінця цього року чи максимум початку наступного.

Як каже Володимир Квурт, усі роботи щодо облаштування будівлі: заміни даху, вікон і утеплення фасаду – коштують 2 млн 700 тис грн. Будівництво ЦНАПу ведеться за кошти Львівської міської ради. Вартість внутрішніх робіт поки що невідома. Кошти на ці роботи шукатимуть поступово разом з ухваленням відповідних рішень.

Андрій Костюк


Читайте також:
14 Березня, 2019 12:54
АНДРІЙ1 на фото чомусь зображено МІСЬКУ ПОЛІКЛІНІКУ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!