У Винниківському госпіталі відновили роботу низка відділень

1782 0
Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи є опорною лікарнею в області.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи відновив стаціонарну госпіталізацію у низку відділень.

Читайте також: Найменшу пацієнтку з коронавірусом у Львові виписали з реанімації 

Йдеться про відділення загальної хірургії, кістково-гнійної хірургії, а також травматолого-ортопедичне, урологічне, неврологічне, терапевтичне і реабілітаційне відділення, консультативна поліклініка і ЛОР-відділ.

Пацієнтам нагадують, що при візиті у госпіталь потрібно одягати маску, респіратор, дотримуватися відстані не менше 1,5 м від людей, що перебувають поруч. При вході в медичний заклад обробити руки антисептиками.

При цьому госпіталізацію тут проводять відповідно до того, яка на території області встановлена карантинна зона (жовта, помаранчева чи червона). Якщо зона червона, то госпіталізацію тут не проводитимуть.

Читайте також: Виходити і вилюбити. Як працюють медсестри Львівської обласної лікарні 

Нагадаємо, що Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи входить до першої хвилі лікарень, куди госпіталізовують хворих із підозрою та підтвердженим Covid-19. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!