У ЄС планують змінити правила авіаперевезень

2527 0
Туристів також хочуть попросити мінімізувати кількість рухів по салону літака для зменшення контактів, зокрема із бортпровідниками.

Європейська комісія пропонує зобов’язати відпочивальників одягати захисні маски під час польотів та подорожувати без великого багажу. Про це пише Reuters.

Ці пропозиції спрямовані на те, щоб люди могли знову почати безпечно подорожувати по континенту, коли уряди намагаються відродити туризм і авіалінії.

Туристів також хочуть попросити мінімізувати кількість рухів по салону літака для зменшення контактів, зокрема із бортпровідниками. 

Авіакомпаніям та аеропортам також хочуть запропонувати реорганізувати реєстрацію на рейс, оформлення та видачу багажу, аби уникнути великих скупчень людей. 

Зазначені пропозиції не є обов’язковими, проте вони можуть стати основою для подальших рішень урядів та авіакомпаній, коли будуть зняті карантинні обмеження. 

Нагадаємо, що за планами Мінінфраструктури спершу планують відновити внутрішні авіаперевезення, а лише на третьому етапі – міжнародні.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!