У Залізничному районі хочуть збудувати багатоквартирний будинок із паркінгом

4087 0
У будинку передбачено також комерційні приміщення.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

У Львові на вул. Петлюри, 7А хочуть збудувати багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та дворівневим паркінгом. Про це під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради 29 грудня повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

«Йдеться про невеликий будинок, можливо трохи менший, аніж два індивідуальних будинки. На трьох житлових поверхах буде 12 квартир. Також передбачено дворівневий паркінг поруч на 14 паркомісць, тобто забезпечать більше ніж одне паркомісце на одну квартиру», – розповів Антон Коломєйцев.

У будинку передбачено також комерційні приміщення, крім того підприємці готові долучитися до облаштування громадського простору, який там заплановано.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Науковій, 7 планують звести громадсько-житловий комплекс зі школою мистецтв та трансформаторною підстанцією. А на Сихові хочуть збудувати новий торгово-офісно-готельний комплекс з дворівневим підземним паркінгом.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!