Проїзну частину вулиці Яворницького перекрили для проїзду

1039 0
Водіїв закликають цей відрізок дороги.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вул. Яворницького, від будинку №8 до вул. Караджича, триває ремонт. Від сьогодні, 5 квітня, і до 22.00 12 квітня, перекриють для руху транспорту проїзну частину вулиці біля будинку №8 (за «Будинком меблів»). Водіїв закликають цей відрізок дороги. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«На вул. Яворницького триває капітальний ремонт дороги на ділянці від будинку №8 до вул. Караджича. Досі роботи не впливали на рух транспорту на цій вулиці, бо відрізок, де тривають ремонтні роботи, йде між будинками. Однак, від сьогодні і до 12 квітня підрядна організація, яка проводить роботи, здійснюватиме переключення трубопроводів, відтак, доведеться вийти з роботами на проїзну частину дороги», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На якому етапі ремонт вулиці Яворницького у Львові

Нагадаємо, на вул. Яворницького буде замінено всі мережі та постелено нове дорожнє покриття, облаштують тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість робіт становить 34,4 млн грн. Проєкт розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!