Україна

У застосунку Міноборони «Резерв+» з’явились нові функції

5884 0
Електронний військово-обліковий документ згенерували вже понад 800 тис. українців.
Умовне фото

Умовне фото

З 18 червня у «Резерв+» з’явилась можливість згенерувати електронний військово-обліковий документ за допомогою QR-код. Окрім того, у застосунку з’явились нові функції. 

Як розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін, у «Резерв+» з’явилась можливість виправити помилки у своїх помилках. 

«В «Резерв+» відтепер доступна функція «виправити дані онлайн» для двох випадків. Я військовослужбовець, але досі на обліку – для тих військовослужбовців, чий актуальний статус не відображався у реєстрі «Оберіг». Дані не знайдено – для усіх військовозобов'язаних, хто отримав таке сповіщення у застосунку «Резерв+», – розповів службовець. 

За словами представника Міноборони, наразі електронний військово-обліковий документ можна також пред’явити на пунктах перетину державного кордону. 

Додамо, що функцією генерації електронного військово-облікового документу у «Резерв+» скористались 800 тис. українців. 

Читайте також: Чи будуть електронні повістки у «Резерв+»

Нагадаємо. що в Україні запрацював чат-бот «Армія+», де військові, цивільні особи та їхні сім’ї зможуть отримати допомогу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!