У Жовкві померла 28-річна породілля з коронавірусом

20925 0
Передчасно народжена дитина перебуває у Львівській обласній клінічній лікарні.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

У Жовкві уночі на 20 липня померла 28-річна породілля, в якої підтвердили коронавірус. Про це у коментарі Tvoemisto.tv сказала головна епідеміологиня Львівської області Наталія Тімко.

За її словами, жінка мала надмірну вагу, проте інші подробиці стану її здоров’я поки встановлюються.

«Виглядає, що ПЛР-тест позитивний є. Щодо всього іншого, то буде розтин, тоді будемо знати детальніше», – говорить Наталія Тімко.

Щодо дитини, то вона народилась через кесарів розтин на 27-му тижні і зараз у важкому стані перебуває у Львівській обласній клінічній лікарні, розповіла у коментарі Tvoemisto.tv завідувачка відділення інтенсивної терапії передчасно народжених дітей ЛОКЛ Зоряна Салабай. Дитина, за словами лікарки, у вкрай важкому стані, адже ще глибоко недозріла. Окрім того, немовля також може бути інфіковане коронавірусом, лікарі провели обстеження згідно з протоколом і чекають на результати, говорить Зоряна Салабай.

Нагадаємо, раніше унаслідок коронавірусу помер 28-річний чоловік. Він мав супутні хвороби – цукровий діабет та ожиріння. А минулого тижня у Стрийській центральній районній лікарні померла 20-річна студентка із діагностованим коронавірусом, утім, батьки дівчини підозрюють, що вона померла від лікарської недбалості і мала іншу хворобу. Зараз справою займаються правоохоронці.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!