У Золочеві ліквідували провалля, яке утворилося в центрі міста

1316 0
Напередодні у місті утворилося провалля глибиною до шести метрів.
ФОТО: ІГОР ГРИНЬКІВ

ФОТО: ІГОР ГРИНЬКІВ

У Золочеві на Львівщині ліквідували надзвичайну ситуацію. Напередодні у місті утворилося провалля глибиною до шести метрів. Про це повідомив міський голова Золочева Ігор Гриньків.

«Розкопавши вирву, виявили з комунікацій лише кабелі електропостачання потужністю 10 тис. Вольт, які спільно з Золочівським РЕМом відключили. Детально все вивчивши, прийшли до висновку, що ситуація спричинена пливуном. Його вирішили затампувати піском. У вирву ввійшло три фури піску. Комунальники вивезли ґрунт, засипали та втрамбували пісок», – повідомив Гриньків.

Читайте також: Європейський інвестиційний банк виділить 6,3 млн грн на сім проєктів Львівщини

За словами міського голови Золочева, коли пісок осяде, місце підсиплять щебенем та після цього відновлять асфальтобетонне покриття.

 

Нагадаємо, у центрі Золочева утворилось провалля посеред проїжджої частини глибиною в 6 метрів. На щастя, ніхто не постраждав.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!