У будинку Богдана Дубневича у Зубрі проводять обшуки

5746 0
У якій справі ведуть слідчі дії наразі не відомо.
Фото: 24tv

Фото: 24tv

Сьогодні, 29 жовтня, у Зубрі біля Львова зранку почались обшуки у будинку львівського бізнесмена та колишнього нардепа Богдана Дубневича. 

Як повідомили у НАБУ, обшуки пов’язані з можливим відмивання коштів, несплатою податків та недостовірним декларуванням доходів. У повідомленні вказують, що обшуки проводять саме у будинку колишнього та чинного народних депутатів. 

За попередньою оцінкою слідства, вони причетні до злочинів упродовж 2013-2018 років. За цей час вони легалізували понад 2 млрд грн доходів, одержаних злочинним шляхом. Попередня кваліфікація справи за ст. 209, 212 та 366-1 Кримінального кодексу України. Детективи НАБУ розслідують цю справу з липня 2018 року.

На своїй сторінці у Фейсбук брат Богдана дубневича Ярослав Дубневич написав, що обшуки проводять й у його дітей. Обшуки він назвав психологічним тиском і показухою.

Нагадаємо, генпрокурор Руслан Рябошапка підписав та направив у парламент подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з Львівщини Ярослава Дубневича, брата Богдана Дубневича. А раніше Укрзалізниця звинуватила братів Дубневичів у мільйонних збитках під час закупівель – відповідні матеріали у вересні передали правоохоронцям.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!