Учасників АТО зобов'язали проходити обов’язкову психологічну реабілітацію

2181 0
Верховна Рада запровадила обов'язкову та безкоштовну психологічну та медико-психологічну реабілітацію військовослужбовців. Парламентарі 236 голосами підтримали відповідний законопроект.
фото: vidido.ua, ipress.ua, www.unian.ua

фото: vidido.ua, ipress.ua, www.unian.ua

Законопроектом передбачається, що військовослужбовці, учасники бойових дій та прирівняні до них особи, особи, звільнені з військової служби, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції чи виконували службово-бойові завдання в екстремальних (бойових) умовах, в обов’язковому порядку повинні пройти безоплатну психологічну, медико-психологічну реабілітацію у відповідних центрах з відшкодуванням вартості проїзду до цих центрів і назад, – пише УНН.

Читайте також: Іван Гаврилко: Після АТО я два тижні не хотів виходити з дому

Нагадаємо, Асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій за підтримки Канадсько-Української Фундації запустила інтерактивний ресурс психологічної допомоги бійцям АТО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!