Учора у Львові сталось 35 ДТП і загинула дитина

1679 0
На дорогах Львівщини трапилось ще 20 аварій.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

За минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 55 ДТП, чотири з них – з потерпілими. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

35 аварій стались у Львові, ще 20 – на дорогах Львівщини. Унаслідок ДТП п’ятеро людей загинуло, ще семеро – отримали тілесні ушкодження.

Як повідомляють у патрульній поліції Львівської області, серед загиблих у ДТП у Львові – трирічна дівчинка. Поліція встановила, що дитину перевозили на передньому сидінні автівки на колінах у мами і без необхідних спецзасобів.

Читайте також: Закон про кримінальну відповідальність за «п'яну їзду» відтермінували

Окрім смертельних ДТП, поліція склала 51 адміністративний протокол за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адмінпорушення.

Нагадаємо, учора вранці Львів перетворився на суцільну ковзанку. Лише з 9:00 до 12:00 у травмпункти міста звернулось 60 львів’ян.

ТЕГИ: ДТП, поліція

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!