Україна отримала нову партію військової допомоги від Литви

661 0
Серед партії військової допомоги – понад тисячу снарядів до протитанкових гранатометів.
Фото: Міноборони Литви

Фото: Міноборони Литви

Україна отримала нову партії військової допомоги від Литви. Про це повідомило міністерство оборони країни-союзниці. 

«Наше зобов’язання підтримувати Україну – це не просто солідарність, це інвестиція в безпеку Європи», – йдеться у повідомленні. 

Серед партії допомоги, яку передало міноборони Литви, системи детонації та понад тисячу снарядів до протитанкових гранатометів.  

Читайте також: Україна отримає військову допомогу від Німеччини на 1,3 мільярди гривень

Нагадаємо, що Німецька оборонна компанія будує на заході України ремонтний центр для відновлення низки зразків німецького озброєння та військової техніки.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!