Україна повернула тіла ще 33 загиблих захисників

930 0
Загалом від початку роботи Офісу уповноваженого вдалося повернути 696 тіл загиблих героїв.
Умовне фото

Умовне фото

Сьогодні, 22 листопада, відбулася передача тіл військовослужбовців, які віддали свої життя за Україну. Загалом вдалося повернути тіла 33 захисників.

Джерелопресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

«Процес переговорів про передачу тіл триває постійно. Спільними зусиллями прагнемо якнайшвидше повернути сім’ям тіла захисників, щоб ті могли гідно вшанувати їхню пам’ять», – каже уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Читайте також: Чому не можна публікувати фото полонених та зниклих безвісти

Загалом від початку роботи Офісу уповноваженого вдалося повернути 696 тіл загиблих героїв. 

Додамо, що в областях працюють регіональні центри Уповноваженого, з якими можна зв’язатися за номером гарячої лінії: 0 800 339 247. У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за телефоном: (095) 896-04-21. Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26. 

Нагадаємо, 11 листопада Україна повернула з російського полону ще 45 українських військових. З-поміж звільнених – солдати та сержанти, які у боях захищали державу. Також вдалося повернути два тіла загиблих захисників. Чому не можна публікувати фото полонених або безвісти зниклих українців та пояснює, як це може зашкодити перемовинам, читайте тут.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!