Україна повернула тіла ще 19 своїх захисників

925 0
Процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції.
ФОТО: LB.UA

ФОТО: LB.UA

Відбулася чергова операція з передачі тіл загиблих військових. Україна повернула тіла ще 19 своїх захисників. Про це  повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«Операція проводилась за співпраці Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти, Олега Котенка та низки силових структур України», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: До києва привезли ще 16 тіл загиблих захисників Маріуполя

Додамо, що процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції.

Нагадаємо, що напередодні Україна після переговорів із росією повернула тіла 522 загиблих військових. За словами уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олега Котенка, їх забирали різних напрямків, не лише з Донецького, а і з Луганського, Харківського тощо. Він запевнив, що Україна працює над тим, щоб забрати всі тіла загиблих захисників. Також додав, що на сьогодні перемовини з окупантами ведуться не напряму, а через Міжнародний Червоний Хрест.

12 липня Україна повернула 30 загиблих, 19 липня – 45, а 26 липня – ще 25.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!