Україна повернула з російського полону ще 50 захисників

1008 0
З-поміж тих, кого повернули, є оборонці Маріуполя та «Азовсталі».
Фото: Андрій Єрмак

Фото: Андрій Єрмак

Сьогодні, 1 грудня, українська і російська сторона провели черговий обмін військовополоненими – він четвертий за останні два тижні. Так, із російського полону повернулися 50 українських захисників.

Джерело: керівник Офісу президента Андрій Єрмак

З-поміж тих, кого повернули, є оборонці Маріуполя та «Азовсталі». Також із полону звільнили поранених у боях на Донецькому, Луганського та Запорізькому напрямках і бійців, яких утримували в Оленівці. 

Читайте також: Чому не можна публікувати фото полонених та зниклих безвісти

Нагадаємо, за попередній тиждень із полону повернули 98 українців. Так, 23 листопада повернули 35 українських військових та одного цивільного, 24 листопада – 50 українських військових, а 26 листопада – 12 військових та цивільних.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!