Україна повернула з російського полону ще 107 захисників

1237 0
Серед звільнених 74 захисників «Азовсталі».
Фото:Telegram / Андрій Єрмак

Фото:Telegram / Андрій Єрмак

Україна та росія 3 листопада провели черговий обмін полонених. Додому повернули 107 українських військових.

Джерело: керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Телеграмі

Звільнили бійців зі ЗСУ, Військово-морських сил, тероборони, Державної прикордонної служби, Нацполіції, Державної спеціальної служби транспорту та Нацгвардії, зокрема трьох «азовців». Серед звільнених 74 захисників «Азовсталі».

Читайте також: Чому не можна публікувати фото полонених та зниклих безвісти

Крім того, Україна повернула поранених у боях військових. Так, обміняли тяжкопоранених та лежачих із Маріуполя та «Азовсталі», військових з осколковими пораненням рук і ніг, вогнепальними пораненням різних частин тіла. Частина бійців зазнала поранень ще у березні. 

Нагадаємо, 29 жовтня Україна у межах ще одного великого обміну повернула з полону 52 людей. Серед них є лікар та військові, які були на «Азовсталі» у Маріуполі.

 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!