Україна повернула з російського полону ще 116 людей

1091 0
Крім того, вдалося повернути тіла загиблих іноземних волонтерів- добровольців.
фото: андрій єрмак

фото: андрій єрмак

Україні вдалося повернути 116 людей з російського полону. Серед них є оборонці Маріуполя, херсонські партизани, снайпери з Бахмутського напрямку та інші українські герої. Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

«87 воїнів ЗСУ, двоє з яких – із ССО. Вісім бійців територіальної оборони, семеро з Нацгвардії, шестеро з Нацполіції, п‘ятеро вз ДПСУ, двоє з ВМС та один представник ДСНС», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині запрацювала нова гаряча лінія для питань щодо зниклих безвісти чи полонених військових

Крім того, вдалося повернути тіла загиблих іноземних волонтерів- добровольців (Крістофера Метью Перрі та Ендрю Тобіаса Метью), а також тіло загиблого воїна- добровольця – українця, який служив у Французькому іноземному легіоні та після початку повномасштабного російського вторгнення повернувся захищати Україну – Євгенія Кулика. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!