Україна повернула з російського полону ще 50 захисників

1161 0
Серед них двоє офіцерів та 48 рядових сержантів.
Фото: Андрій Єрмак

Фото: Андрій Єрмак

Україна повернула із російського полону ще 50 українських воїнів. Це 20 нацгвардійців, 12 хлопців з ВМС, 10 бійців ЗСУ, 6 – ДПСУ, 2 з ТРо. Загалом серед них двоє офіцерів та 48 рядових сержантів.

Джерело: Голова Офісу Президента Андрій Єрмак у Telegram

Вдалося також повернути 19 оборонців Маріуполя, серед яких 12 захисників «Азовсталі», а також 15 полонених з ЧАЕС та 7 з острова Зміїний.

Читайте також: В Херсон прибув перший після 24 лютого пасажирський потяг з Києва. Фото

«Продовжуємо працювати над звільненням з полону всіх наших людей. Дякую за роботу Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Повернемо всіх»– зазначив Андрій Єрмак.

Нагадаємо, що 23 листопада в результаті чергового обміну Україна змогла повернути з російського полону 35 військових та одного цивільного. Серед звільнених – хлопці, які захищали Маріуполь, були на «Азовсталі», а також нацгвардійці, що були взяті у полон на ЧАЕС у перші дні вторгнення. Загалом вдалося звільнити 22 нацгвардійців, 8 прикордонників, 4 бійців ВМС, одного хлопця із ЗСУ. 

Ірина Давосир

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 

ТЕГИ: полонені, військові зсу, полонені Азовсталі, україна повернула 50 захисників

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!