Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією, – Зеленський

1491 0
Президент не уточнив деталі рішення, але повідомив, що воно вже ухвалене.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією. Про це під час а брифінгу повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Ми розірвали дипломатичні відносини з Росією», – заявив президент.

Президент не уточнив деталі рішення, але повідомив, що воно вже ухвалене.

«Україна захищається і не віддасть своєї свободи, щоб там не думали у Москві», – зазначив Володимир Зеленський.

За його словами, нам отрібна різна мобілізація – інформаційна та бойового духу. Важливо людям пояснювати, де маніпуляція і де брехня.

«Ворог вже поніс серйозні втрати і понесе ще більші, бо вони прийшли на нашу землю. Україна атакована з Півночі, Сходу та Півдня, з повітря, захист працює. Національна солідарність – це головна опора державності. Ми вже видаємо зброю всім бажаючим і спроможним захищати наш сувереністет. Кожен, хто має бойовий досвід, просять приєданяти до лав тероборони», – каже президент.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі. Через це на всій території України вводять воєнний стан. Небо над Україною закрили. Зокрема, через закриття повітряного простору України всі рейси з/до аеропорту Львів скасували

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!