Україна запроваджує візовий режим для громадян росії

1553 0
Рішення має вступити в дію з 1 липня.

Україна з 1 липня запровадить візовий режим для громадян рф. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

«У межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання перегляду режиму в’їзду російських громадян на територію України», – написав він.

Сьогодні, 17 червня, Кабмін має ухвалити це рішення – Постанову «Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом російської федерації про безвізові поїздки громадян України і російської федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з російською федерацією».

Згідно із запланованим рішенням Кабінету Міністрів, з 1 липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в’їзду для громадян рф.

Нагадаємо, що 26 травня президент Володимир Зеленський підтримав петицію про запровадження в Україні візового режиму для громадян росії та доручив прем'єр-міністрові Денису Шмигалю опрацювати це питання.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!