Українськомовна пісня вперше потрапила до глобального чарту Billboard

5347 0
Зараз українська пісня посідає 80-те місце.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Пісня SHUM, з якою гурт GO_A брав участь в Євробаченні 2021, продовжує підкорювати серця меломанів по всьому світу. Вона стала першою піснею українською мовою, що потрапила до глобального чарту Billboard. Про це повідомляє НВ.

Через тиждень після гранд-фіналу Євробачення 2021 пісня українською мовою українського гурту вперше в історії дебютувала у щотижневому глобальному чарті Billboard 200 (за винятком США) – Billboard Global 200 excl US, який складає журнал Billboard. Зараз українська пісня посідає 80-те місце. Очолює ж чарт новий хіт K-pop гурту BTS – Butter.

Читайте також: Україна увійшла у ТОП-5 Євробачення 2021. Відео

Також пісня SHUM продовжує очолювати рейтинг 50 Viral чарту Spotify.

Нагадаємо, за результатами гранд-фіналу Євробачення 2021 гурт GO_A посів п’яте місце, в той же час згідно з глядацьким голосуванням – друге. Переможцем став італійський гурт Måneskin, який в глядацькому голосуванні посів перше місце, а за оцінками журі – четверте.

Окрім цього, гурт виступить у Львові з концертом у перший день Фестивалю українського вина, який відбудеться на території Палацу Потоцьких 11 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!