Українська делегація прибула до білоруського кордону для переговорів з росіянами

1813 0
Перемовини мають розпочатися близько 11:00.
Фото: mfa.gov.ua

Фото: mfa.gov.ua

Українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації. Про це повідомили в Верховній Раді України.

До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.

Як повідомив помічник президента Росії Володимира Мединського російським журналістам у Білорусі Переговори української та російської делегацій на кордоні України та Білорусі розпочнуться орієнтовно об 11 годині.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!