Українська розвідка знищила російський корабель, що перебував поблизу Криму

536 0
У ніч на 5 березня спецпідрозділ ГУР МО України атакував патрульний корабель чорноморського флоту рф «cєрґєй котов».
Фото: Факти

Фото: Факти

Спецпідрозділ Головного управління розвідки Міноборони «Group 13» знищив патрульний корабель рф «cєрґєй котов», що дислокувався поблизу Керчі. Цю інформацію підтвердили у Генеральному штабі ЗСУ. 

«В результаті удару морськими дронами «Magura V5» російський корабель проекту 22160 «сєрґєй котов» зазнав пошкоджень корми, правого та лівого бортів. Вогневе ураження «котова» відбулось у територіальних водах України, неподалік Керченської протоки», – йдеться у повідомленні. 

Окрім того, у ГУР вказали, що вартість потопленого корабля становить близько 65 млн доларів.

Нагадаємо, що нещодавно дрони Головного управління розвідки МО України підбили російський великий десантний корабель «Цезар Куніков» у Чорному морі 

Володимир Федорович

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!