Українська стрічка очолила рейтинг кращих фільмів від американського журналу

2376 0
Фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького «Плем'я» очолив список 10 кращих фільмів 2015 року, який представив американський журнал The Hollywood Reporter.

Фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького «Плем'я» очолив список 10 кращих фільмів 2015 року, який представив американський журнал The Hollywood Reporter. Як зазначає  The Hollywood Reporter, фільм є «приголомшливим дослідженням деградації суспільства». Укладач рейтингу – кінокритик Тодд Маккарті – радить читачам «запам'ятати прізвище режисера, навіть якщо вони не можуть його вимовити».

Друге місце у рейтингу зайняв фільм «Бруклін» Джон Краулі, на третьому – «Син саула» угорського режисера Ласло Немеша.

Нагадаємо, американські кінокритики назвали український фільм «Плем'я» Мирослава Слабошпицького найпотужнішою за впливом на глядачів стрічкою 2015 року.

Джерело: Українська правда

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!